3-2-1-clearpix


PIZZASTEN  &  BAGESTEN til BRØD  -  SHOP

                                                                                                                                .....og hvor er min pizza ??


     

 

HVORDAN BAGER JEG EN PIZZA ?

 

Læg din PIZZASTEN på en rist i en kold ovn.
Placer risten med PIZZASTENEN nederst i ovnen.

Placer aldrig PIZZASTENEN
direkte i bunden af din ovn.
Dette kan medføre en overophedning
og ovnen kan beskadiges.

Forvarm ovnen på højeste trin
med både under- og overvarme.


Tænd for cirkulationsluften, hvis ovnen er udstyret med en sådan.

Efter ca. 30 - 45 minutter - afhængig af din ovns ydelse -
har din PIZZASTEN den rigtige temperatur til bagning.

Sluk for cirkulationsluften og overvarmen.

Hvis din ovn ikke er udstyret med en separat styring af under- og overvarme,
så lad begge være tændt.

Skub derefter den tilberedte pizza
over på den varme PIZZASTEN
med et dertil egnet redskab
( f.eks. en PIZZASPADE ).

Bagetiden er ca. 5 - 7 minutter.
Din hjemmebagte pizza er som regel færdig
når pizzaens rand er hævet,
brun og sprød.


Vigtigtt :
Lav et par forsøg, eller "prøvekørsler", for at finde
de "rigtige" indstillinger for din ovn og den bagetid der passer til din personlige smag.


Drys en smule mel, eller semuljegryn på din PIZZASTEN og PIZZASPADEN.
Dette forhindrer at dejen klæber fast og at pizzaen er nem at tage ud.


     

Vær opmærksom på følgende :
Opvarmningstiden afhænger udelukkende af din ovns ydeevne !

Vi kender hverken din bageovn, dens tilstand eller ydeevne,
derfor vises kun følgende omtrentlige mål :

Til PIZZASTEN ( 30 mm ) = 30 til 45 minutter.

Til BAGESTEN til BRØD ( 40 mm ) = 40 til 60 minutter.


     

Om økonomi :

Vi får ofte spørgsmål
om opvarmningstiden og de dermed forbundne omkostninger til energi.

Her er et regneeksempel :
En almindelig bageovn i en husholdning har en gennemsnitlig effekt på 2 kw/h.
Det vil sige, at den forbruger 2000 watt el pr. time.

Energiforsyningsvirksomhederne i vores region - Nordtyskland -
beregner ca. EUR 0.23 pr. kw/h.
Dermed er el-omkostningerne for en opvarmningstid på ca. 45 minutter, ca. EUR 0.35.
Hvis du bager ca. fire pizzaer i de efterfølgende 30 minutter,
er dette en ekstra el-omkostning på ca. EUR 0.23.
I alt, dvs. inklusive en opvarmningstid på 45 minutter,
er el-omkostningen ca. EUR 0.58 for at bage fire pizzaer - dvs. EUR 0.15 pr. pizza.

Tænk på de priser, du betaler i et pizzeria, så er du sikkert enig med os i,
at det slet ikke er nødvendigt at diskutere omkostningerne til at varme en PIZZASTEN op.


     

 

SPØRGSMÅL ??

Send os en.............. !