PIZZASTEN  &  BAGESTEN til BRØD  -  SHOP

 

 

Tilbered fremover perfekte pizzaer derhjemme med .....

 

 

PIZZASTEN   og   PIZZASPADE

 

Den ægte neapolitanske pizza ( "la verace pizza napoletana" )
får kun dens typiske og enestående smag når den bliver bat i en stenovn.

Disse murede ovne som fyres op med træ,
har en bund der er belagt med specielle ildfaste plader af chamottesten,
hvor den pizza der skal bages, lægges direkte på.

Den typiske, sprøde pizzabund får man kun på en sådan ægte schamottesten,
fordi pizzaen bages direkte på denne varmeakkumulerende sten.







                                                  © www.portanapoli.com

På grund af schamottestenenes
porøsitet og den fine, ru overflade,
dannes der et yderst fint luftlag mellem
den varme stenoverflade og pizzadejen.

I dette luftlag fordamper
eventuel overskydende fugt
fra dejen og ledes ud til siden.

Pizzabunden bliver sprød
og fyldet bliver saftigt !


Og sådan fungerer det også med vores PIZZASTEN.

PIZZASTENEN, som ligeledes består af schamotte ( og som kan bruges på begge sider ),
lægges ganske enkelt på risten i din elektriske ovn eller gasovn.
Efter en opvarmningstid på ca. 30 - 45 minutter,
har PIZZASTENEN den rigtige temperatur og pizzabagningen kan begynde.

Ved hjælp af PIZZASPADEN af træ, skubbes pizzaen derefter over på den varme PIZZASTEN
og er som i en rigtig stenovn færdigbagt efter ca. 5 - 7 minutter.

PIZZASTENEN er fremstillet af naturlige råstoffer og er levnedsmiddelægte.

Pris  /  PIZZASTEN + PIZZASPADE  =  EUR 49.90 / ± DKK 371.00


     

BAGESTEN til BRØD :

Selvfølgelig er PIZZASTENEN ( 30 mm ) også særdeles velegnet til bagning af brød.



Der findes en speciel BAGESTEN til BRØD med en tykkelse på 40 mm.
Denne endnu tykkere BAGESTEN til BRØD som kan akkumulere endnu mere varme,
leverer vi gerne som et alternativ !

Stenen kan desuden også anvendes til bagning af pizza.

Pris  /  BAGESTEN til BRØD + BRØDSPADE  =  EUR 66.50 / ± DKK 495.00


     

Udseende :

PIZZASTENEN har en karakteristisk laksefarvet nuance ( lidt lysere end terrakotta ),
som den er dens naturlige nuancer.



Schamotte kan dog, alt efter hvor den kommer fra, også have en gullig eller lysegrå nuance.
Dens naturlige oprindelse vises også i farvernes skyggelægning
- ikke én sten ser ud som den anden -.

Som følge af porøsiteten, er overfladerne og de langsgående sider en smule ru
og kan sammenlignes med fint sandpapir eller bagsiden af keramiske fliser.
De korte sider er af og til ekstremt ru, hvilket sikrer et bedre greb når den bæres.

Ved fremstillingen har hjørner og kanter på grovkornede,
keramiske materialer ikke et hundredeprocent nøjagtigt mål.
Man kan endda konstatere små "afsprængninger" der ikke anses som tekniske mangler.

PIZZASTENEN
er udelukkende, betragtet fra et funktionelt synspunkt, et hjælperedskab til køkkener !
En udstillingsgenstand til vitrinen er den ikke !

Og således vil en meget brugt PIZZASTEN se ud :



     

Materiale :

En PIZZASTEN består af specielt ler der er brændt to gange
og har følgende tekniske betegnelse : Schamotte

Schamotte er ler som findes i naturen og som brændes én gang.
Efter denne brænding
finknuses materialet og der tilsættes nyt ler, som brændes en gang mere.

Under denne proces tilsættes ingen fremmede materialer,
fordi denne specielle schamottetype primært anvendes til bygning af træbageovne
og dermed helt uden problemer kan anvendes til levnedsmidler.

Dette materiale udmærker sig ved en ekstrem, termisk belastningsevne
og er særdeles varmeakkumulerende. - ( Og det er jo netop det det drejer sig om ! )

Den er dog - som egentlig er en selvfølge for grovkornet, keramisk materiale -
sprød og ikke særlig brudsikker.
Under håndteringen - endda ved emballering og forsendelse -
kan/vil det føre til, at mindre stykker af hjørnerne eller kanterne kan brække af.
Dette har dog på ingen måde indflydelse på dens funktion.

PIZZASTEN består ikke af ildfast beton !


     

Om økonomi :

Vi får ofte spørgsmål
om opvarmningstiden og de dermed forbundne omkostninger til energi.

Her er et regneeksempel :
En almindelig bageovn i en husholdning har en gennemsnitlig effekt på 2 kw/h.
Det vil sige, at den forbruger 2000 watt el pr. time.

Energiforsyningsvirksomhederne i vores region - Nordtyskland -
beregner ca. EUR 0.23 pr. kw/h.
Dermed er el-omkostningerne for en opvarmningstid på ca. 45 minutter, ca. EUR 0.35.
Hvis du bager ca. fire pizzaer i de efterfølgende 30 minutter,
er dette en ekstra el-omkostning på ca. EUR 0.23.
I alt, dvs. inklusive en opvarmningstid på 45 minutter,
er el-omkostningen ca. EUR 0.58 for at bage fire pizzaer - dvs. EUR 0.15 pr. pizza.

Tænk på de priser, du betaler i et pizzeria, så er du sikkert enig med os i,
at det slet ikke er nødvendigt at diskutere omkostningerne til at varme en PIZZASTEN op.


     


Mål :

En PIZZASTEN måler fra
400 mm x 300 mm x 30 mm
og vejer fra ca. 6.7 kg.


     









Tilskærings-Service :

Hvis din bageovn på grund af en anden konstruktion,
eller kraftigere indvendig isolering,
er en smule mindre i bredden indeni,
tilskærer vi PIZZASTENEN / BAGESTENEN til BRØD
for dig, så den passer til din ovn.

Pris  /  Bredde-tilskæring  =  EUR 10.00 / ± DKK 75.00

Pris  /  Bredde- og dybde-tilskæring  =  EUR 15.00 / ± DKK 112.50

Pris  /  Individuel tilskæring  =  EUR 25.00 / ± DKK 187.50


     

PIZZASTEN "XL" :

Der findes også en - særlig bred - PIZZASTEN str. "XLA"
med målene 600 mm x 300 mm x 30 mm.

Pris  /  PIZZASTEN "XLA" + PIZZASPADE  =  EUR 93.40 / ± DKK 695.00



Derudover
kan vi også levere PIZZASTEN str. "XLB" og PIZZASTEN str. "XLC",
som udover at være bredere, også er dybere.

Mål for PIZZASTEN "XLB" : 500 mm x 330 mm x 30 mm

Pris  /  PIZZASTEN "XLB" + PIZZASPADE  =  EUR 99.60 / ± DKK 741.00

Mål for PIZZASTEN "XLC" : 500 mm x 370 mm x 30 mm

Pris  /  PIZZASTEN "XLC" + PIZZASPADE  =  EUR 103.90 / ± DKK 774.00

Størrelsen "XL" er velegnet til bageovne med en udvendig bredde på 90 cm.


     

BAGESTEN til BRØD "XL" :

Til bageovne med en udvendig bredde på 90 cm,
fås også en BAGESTEN til BRØD i størrelsen "XL".



Denne BAGESTEN til BRØD "XL" er ikke blot ekstra bred,
men også ekstra-ekstra tyk. - Den har følgende mål :
600 mm x 300 mm x 50 mm

Pris  /  BAGESTEN til BRØD "XL" + BRØDSPADE  =  EUR 115.00 / ± DKK 856.00


     

PIZZASPADEN / BRØDSPADEN

er det helt rigtige "værktøj" til at skubbe den rå pizza med fyld,
eller det endnu ubagte brød, over på PIZZASTEN / BAGESTEN til BRØD
og ind i bageovnen med et elegant sving og til at tage den ud igen, når den er færdig.

PIZZASPADEN er fremstillet af bøgekrydsfiner og er ubehandlet.
PIZZASPADENS / BRØDSPADENS blad måler
300 mm x 300 mm, grebet har en længde på 100 mm.

Ved forreste kant har PIZZASPADEN en svag, skrå hældning.
Dette letter opsamlingen af brødet, både før og efter bagningen.


     

Varerne leveres inden to arbejdsdage efter modtagelse af betalingen.



                                                              ............og vi er på vej !

Vær opmærksom på følgende :
Vi behandler generelt din bestilling inden for to arbejdsdage !

Ved bestilling af PIZZASTEN / BAGESTEN til BRØD, der skal
tilskæres i specielle mål og ved fremstilling af "BBQ"- eller "XL"-PIZZASTEN,
er der en yderligere behandlingstid på tre til syv arbejdsdage.

Tilskårede artikler og "BBQ"- eller "XL"-PIZZASTEN fremstilles og
afsendes således inden for fem til ni arbejdsdage efter modtagelse af betalingen.

Vi beder dig tage højde for 2 - 4 ekstra arbejdsdage til transport og udbringning.


Forsikret forsendelse
sker med DPD GeoPost / Tyskland og Direct Parcel Distribution ( Denmark ) A/S
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


De angivne emballerings- og forsendelsesomkostninger
- EUR 10.00 ( ± DKK 75.00 ) --> 10 kg / EUR 15.00 ( ± DKK 112.50 ) --> 20 kg -
- EUR 20.00 ( ± DKK 150.00 ) --> 30 kg -
er gældende for Kongeriget Danmark - dog undtagen
Ærø / Fanø / Fur / Bornholm / Sejerø / Samsø / Anholt / Læsø / Færøerne og Grønland.

Hvis leveringsadressen er på
Ærø / Fanø / Fur / Bornholm / Sejerø / Samsø / Anholt / Læsø
beløber emballerings- og forsendelsesomkostningerne sig til
EUR 19.00 ( ± DKK 142.00 ) / EUR 24.00 ( ± DKK 179.50 ) / EUR 29.00 ( ± DKK 217.00 )

Hvis leveringsadressen er på Færøerne eller på Grønland,
beløber emballerings- og forsendelsesomkostningerne sig til
EUR 32.00 ( ± DKK 238.00 ) / EUR 39.00 ( ± DKK 290.00 ) / EUR 46.00 ( ± DKK 342.00 )

Andre lande : .............----->  Klik her  <----- !


     

Kender du en  PIZZASAKS ??

VERDENSNYHED !!


"Roderiet" når man skærer
en pizza i stykker, er nu slut !

Aldrig mere pizzafyld der glider af !

Pris  /  PIZZASAKS  =  EUR 27.90 / ± DKK 208.00

 

     

Benyt venligst

til hurtig og ukompliceret betaling via bankoverførsel eller kreditkort.
( tillæg 2.25 % )


     

 

SPØRGSMÅL ??

Send os en.............. !